Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣΈτσι εξηγεί τους μηχανισμούς εμφάνισης όλων των καρκίνων και των ασθενειών ο ιατρός Ρίκε Γκέερτ Χάμερ διευθυντής Γερμανικής κλινικής. 

"Όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται και ενεργοποιούνται από έντονες και βίαιες εσωτερικές συγκρούσεις που τις βιώνουμε χωρίς να τις εκφράζουμε. Η φύση της εσωτερικής σύγκρουσης καθορίζει την περιοχή του εγκεφάλου που θα πληγεί και το όργανο στο οποίο θα εντοπισθεί η ασθένεια" !!! 

Ο γιατρός κατόπιν μελετών και παρατηρήσεων σε πολλούς καρκινοπαθείς ασθενείς του, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πάντα κάποιο έντονο σοκ, κάποιο στρες, μία έντονη εσωτερική σύγκρουση όπως έντονο αίσθημα υποτίμησης, φόβος θανάτου αποτελεί ένα μηχανισμό αλληλεπίδρασης με τον εγκέφαλο ο οποίος δίνει "σήμα" στο όργανο που επιλέγει να ασθενήσει ...!


Αν λάβουμε υπόψη ότι:
- Τα καρκινικά κύτταρα έχουν τις ίδιες λειτουργίες με τα κανονικά κύτταρα αλλά με πολλαπλάσιες επιδόσεις! Για παράδειγμα, ένα καρκινικό κύτταρο στομαχιού χωνεύει πολύ πιο γρήγορα και δυνατά από ένα κανονικό κύτταρο και ότι
- Ο εγκέφαλος δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε μια πραγματική και μία φανταστική/εικονική πληροφορία με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί τις ίδιες αντιδράσεις αφού ερμηνεύει μια φανταστική κατάσταση ως πραγματικό κίνδυνο ενεργοποιώντας φυσιολογικές αντιδράσεις και ανακλαστικά συμπεριφοράς


Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο εγκέφαλος χρησιμοποιεί τους ίδιους μηχανισμούς για να "μεταφράσει" μία κατάσταση που βιώνει είτε αυτή είναι πραγματική (σωματική) είτε εικονική (ψυχολογική), πράγμα το οποίο στη δεύτερη περίπτωση οδηγεί στην πρόκληση "ασθένειας"    


έτσι, εάν για παράδειγμα έχετε διαπληκτιστεί με κάποιον έντονα και δεν καταφέρνετε να εκφράσετε όλη την δυσαρέσκεια που αισθάνεστε και να το ξεπεράσετε και να χαλαρώσετε, εάν δεν συμφιλιωθείτε με τον φίλο σας και δεν τον συγχωρέστε, δεν θα μπορέσετε να "χωνέψετε" αυτό που έγινε μεταξύ σας τότε και ο εγκέφαλος θα λάβει το μήνυμα ότι κάτι δεν έχει χωνευθεί και υπάκουα θα παράγει καρκινικά κύτταρα (γιατί όπως προαναφέραμε έχουν πολλαπλάσιες επιδόσεις από τα κανονικά) και αργά ή γρήγορα. εξαιτίας της υπερβολικής ικανότητας πέψης θα αρχίσετε να αισθάνεστε πόνους, οι τροφές δεν θα χωνεύονται σωστά και θα γίνει η διάγνωση καρκίνου του στομάχου.


Γι αυτό λοιπόν, να εκφράζετε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σας, να δέχεστε την πραγματικότητα όπως είναι και το σπουδαιότερο να μην αφήνετε συναισθηματικές εκκρεμότητες με τους άλλους, να συγχωρείτε. Μην συσσωρεύετε μίση και μνησικακίες, κάνετε κακό μόνο στον ίδιο σας τον εαυτό. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...