ΑΡΧΕΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ

 Oκτώ (8) μυστικά για μια επιτυχημένη ζωή, από το βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα Michael Jeffreys "Success Secrets of the Motivational Superstars"
Photobucket
όταν είσαι υγιής, χαρούμενος και ικανοποιημένος με τον εαυτό σου και τον τρόπο ζωής σου, μπορείς να πεις ότι ζεις μια επιτυχημένη ζωή ... κι αυτό δεν είναι ένα απραγματοποίητο όνειρο για κανέναν, αρκεί να δεχτούμε ότι αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας είναι άμεσα συνδεδεμένα με την φιλοσοφία μας για τη ζωή, με τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα.

Εάν εντάξουμε τις παρακάτω αρχές στα πιστεύω μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα από αυτά που θέλουμε στη ζωή μας.

1. Πάρτε  την ευθύνη για την ζωή σας στο 100%
Ας μην καταλογίζουμε ευθύνες της όποιας αποτυχίας μας πάντα σε συγκυρίες και ανθρώπους. Είναι σαν να έχουμε δώσει αμαχητί τον έλεγχο της ζωής μας στους άλλους και έχουμε γίνει το θύμα. Δεν είμαστε θύματα αλλά αγωνιστές!


2. Στη ζωή πρέπει να έχουμε ένα σκοπό
Το να έχουμε ένα σχέδιο στη ζωή μας και να μην περιμένουμε απλώς να περάσει η εβδομάδα, μάς δίνει ενέργεια και μας κάνει να αισθανόμαστε ζωντανοί. 

3. Τα όνειρα "κοστίζουν" 
Δεν πέφτουν σα νάμα από τον ουρανό αλλά θέλουν πολύ προσπάθεια και δουλειά και όλοι οι επιτυχημένοι, άνδρες και γυναίκες, σίγουρα το γνωρίζουν αυτό.

4. Μείνετε επικεντρωμένοι στον στόχο σας.
Μην εγκαταλείπετε σε όσες αποτυχίες και αν συναντήσετε στη διαδρομή σας απλά αναδιοργανωθείτε και αλλάξτε μέθοδο.

5. Εξειδικευτείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει 
Παραδειγματιστείτε από εκείνους που ήδη διαπρέπουν στον τομέα που σας ενδιαφέρει και ακολουθείστε τα βήματα τους.

6.Κάντε ένα πλάνο με τα βήματα που θα ακολουθήσετε προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας.
"Στόχοι που δεν είναι γραμμένοι σε χαρτί αποτελούν απλά ευχές και φαντασίες" Βrian Tracey (business sales trainer)
Έχοντας ένα πλάνο στα χέρια σας είναι πιο εύκολο να μείνετε πιστοί στο σχέδιο σας και να μην παρεκκλίνετε

7. Μην το βάζετε κάτω. 

8. Μην καθυστερείτε.
Ποτέ δε μπορούμε να ξέρουμε πόσο χρόνο έχουμε να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας. Η ζωή δε μας περιμένει για πάντα ... αυτό όμως δε πρέπει να μας συγκρατεί και να μας καταθλίβει, αντιθέτως   να είναι το έναυσμα για να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...