Έχουν οι αισθησιακές ταινίες αρνητικές συνέπειες?

PhotobucketΣερφάροντας στο Ίντερνετ, ανακάλυψα ένα άρθρο σχετικά με τον εθισμό, των αντρών κυρίως, στις αισθησιακές ταινίες και την αρνητική επίδραση που αυτό πιθανόν να έχει στη σχέση με το αντίθετο φύλο και ειδικότερα στη σχέση ενός παντρεμένου ζευγαριού...

Συγκεκριμένα, σε μια αισθησιακή ταινία, η γυναίκα μετατρέπεται απλώς σε ένα μέσο σεξουαλικής ικανοποίησης κάτι που την υποβιβάζει στα μάτια ενός άνδρα και κατά συνέπεια χάνει τον σεβασμό προς την προσωπικότητα της και τον σεβασμό εκείνον που προϋποθέτει η δημιουργία μιας αυθεντικής, γεμάτης συναίσθημα σεξουαλικής σχέσης. 


Οι αισθησιακές ταινίες προβάλλουν μία "ύπουλη" πλευρά της γυναίκας (νυμφομανούς, χωρίς αναστολές κλπ) που αποθαρρύνει τον άνδρα από το να δημιουργήσει μια ρομαντική σχέση, ενώ αντίθετα μπορεί να ενθαρρύνει μία βίαιη συμπεριφορά του άνδρα εναντίον της συντρόφου του ακόμα και κακοποίηση σωματική.

"...Είναι σαν ναρκωτικό που οδηγεί στην εξάρτηση..." εθίζεσαι σε αυτό με αποτέλεσμα να αποκόβεσαι από τους αγαπημένους σου ανθρώπους! 

"Κάνει τον άνδρα να βαριέται τη γυναίκα του αφού η υπερβολική έκθεση σε γυμνά γυναικεία κορμιά, καλλίγραμμα ως επί των πλείστων, καλλιεργεί ένα συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς στο οποίο μια καθημερινή, πραγματική γυναίκα δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

και τελικά ... 

Όλη αυτή η ερωτική ενέργεια που θα έπρεπε να προορίζεται για τον /την σύντροφο, πάει χαμένη ...     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...