ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ1. Όταν η γυναίκα δεν προσπαθεί πολύ να αρέσει, δεν προτρέχει και επομένως δεν πιέζει τη σχέση. Αντιθέτως, γίνεται πιο ελκυστική όταν είναι χαλαρή και αφήνει τα πράγματα να κυλούν μόνα τους.

2. Όταν η γυναίκα μυρίζει όμορφα και έχει απαλό δέρμα.

3. Όταν η γυναίκα είναι τρυφερή και δείχνει ενδιαφέρον για το σύντροφό της.

4. Όταν η γυναίκα ακούει τον σύντροφο της  όποτε έχει κάποιο πρόβλημα να μοιραστεί μαζί της χωρίς όμως να τον επικρίνει ή να τον διακόπτει και απλώς να τον συμβουλεύει αν εκείνος το ζητήσει.

5. Όταν η γυναίκα είναι σέξι, φοράει μικρά εσώρουχα ακόμα κι όταν εκείνη θεωρεί ότι δεν έχει  τέλειο σώμα.

6. Όταν η γυναίκα δείχνει τις αδυναμίες της και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της... όταν δεν φοβάται να κλάψει...

7. Όταν η γυναίκα φοράει ...φόρμα... και είναι επιμελώς ατημέλητη ...

8. Όταν η γυναίκα φοράει τακούνια. Οι άνδρες τρελαίνονται όταν η σύντροφός τους φοράει τακούνια ακόμα κι αν φαίνεται ψηλότερη από τον σύντροφο της, αρκεί να μην παραπονιέται στο τέλος της ημέρας ότι την "χτύπησαν" ή την κούρασαν...

9. Όταν η γυναίκα είναι ευχάριστη και παιχνιδιάρα... έχει χιούμορ και είναι πρόθυμη να σπάσει τη ρουτίνα της και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

10. Αντίθετα με τις γυναίκες, στους άνδρες δεν αρέσουν τα λόγια αλλά η εκφραστικότητα μιας γυναίκας, και τελικά αυτό που τους κάνει να σκέφτονται συνεχώς μια γυναίκα είναι κυρίως οι εμπειρίες που έχουν έχουν μαζί της.

11.   Οι άνδρες δεν φοβούνται απαραίτητα τις δυναμικές γυναίκες αλλά θα θέλουν να αισθάνονται ότι στη ζωή μιας πετυχημένης ή πολυάσχολης συντρόφου υπάρχει ένας μεγάλος χώρος αφιερωμένος ολοκληρωτικά σε αυτούς.

12.  Μια γυναίκα που είναι ανεξάρτητη που έχει ενδιαφέροντα στη ζωή της και δεν θα είναι προσκολλημένη στη σχέση της. Θα διατηρήσει τα ενδιαφέροντα της και θα κάνει τον σύντροφο της ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της αλλά όχι όλο της τον κόσμο.

13.Ο τρόπος που μια γυναίκα χειρίζεται τα συναισθήματα της. Όταν μιλάει για το πως αισθάνεται με ένα ήρεμο και ειλικρινή τρόπο χωρίς να επικρίνει η να κατηγορεί τον σύντροφο της ότι δεν τη καταλαβαίνει.

14. Όταν η γυναίκα κρατά αμείωτο το πάθος και το ενδιαφέρον του άνδρα της.

5 σχόλια:

Jack Of Spades είπε...

Υποκειμενικός κατάλογος. Τα 3/4 ισχύουν και για τα δύο φύλα. Δυο-τρία εμπνέουν εμπιστοσύνη και σταθερότητα, όχι έρωτα.

Fenia είπε...

Εσένα τι θα σε έκανε να ερωτευτείς?

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Γίνεται κάποιος να ερωτευτεί μια μαζεμένη ηθικά κοπέλα η οποία επειδή ακριβώς είναι κάφρος ο άλλος και φέρεται σαν πεντάχρονο,τπυ φωνάζει και τον βρίζει επειδή την ενοχλεί συνέχεια;;

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...