Το κατάλληλο χρώμαTo κατάλληλο χρώμα.

Tο χρώμα που αποπνέει ηρεμία και γαλήνη, το χρώμα της ίασης και της ανάπτυξης, είναι το πράσινο. Είναι το χρώμα που δημιουργεί αισθήματα ισορροπίας, αρμονίας και ελπίδας, αισθήματα γαλήνης και ευχαρίστησης ακριβώς επειδή είναι αντανάκλαση της φύσης.
Θεωρείται επίσης χρώμα τυχερό... τα τραπέζια στις χαρτοπαιχτικές λέσχες....είναι χρώματος πράσινου...
Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε κάποιο χώρο του σπιτιού σας να φαίνεται πιο ευχάριστος και ξεκούραστος δεν έχετε παρά να βάψετε έναν - δύο τοίχους σε ανοικτή απόχρωση του πράσινου, δύο - τρία πράσινα μαξιλαράκια, δύο φυτά εσωτερικού χώρου και θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά. 

"...το πράσινο είναι το χρώμα του τέταρτου τσάκρα που βρίσκεται στην περιοχή της καρδιάς και συνδέεται με θέματα της καρδιάς. Σε οργανικό επίπεδο αυτό περιλαμβάνει τη λειτουργία των οργάνων που βρίσκονται κοντά στην καρδιά, όπως οι πνεύμονες και όλα τα όργανα του αναπνευστικού συστήματος. Το πράσινο βοηθάει τα άτομα που πάσχουν από άσθμα ή χρόνια βρογχίτιδα να νιώσουν καλύτερα. Ρυθμίζει επίσης την ροή του αίματος και είναι ενδιαφέρον ότι οι γιατροί και οι νοσοκόμες φοράνε πράσινες μπλούζες στα ιατρεία..."
Catherine Cumming. To σπίτι που θεραπεύει με το χρώμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...